CBD förändrade min tillvaro för 4 år sedan

”En post om CBD, från min bästis Malin!”

Hej! Malin heter jag, är en 50-årig dam i mina bästa år, som bor i Halmstad. Med mina två katter, Flisan och Hubert.

hampa olja

För 4 år sedan fann jag CBD för första gången. Det var via en länk på facebook som visade alla olika sätt som cannabinoid oljan fanns på. Det var väldigt intressant läsning och det fick mig att läsa på ännu mera om CBD i sig självt.

Jag lärde mig att cannabinoid oljan inte innehåller THC, vilket jag liksom många fler tror att det gör. När jag läste om hur oljan kunde hjälpa mot sömnproblem och stress, så fick det min fulla attention direkt.

Jag bara kände att detta måste jag prova. Så sagt och gjort, jag beställde hem min första CBD olja. Tyvärr så var detta ifrån ett dåligt märke och efter 3 månader. Utan att märka någon som helst skillnad på varken stress eller sömn. Då bestämde jag mig för att googla runt ännu mer. Och jag insåg snabbt att det fanns Hampaodlare precis 1 mil ifrån mitt hem.

Så jag bestämde mig för att åka ut till dom en dag, för att se odlingen. Men också se om deras cannabinoid oljan höll sig till rätt standard och hade det jag sökte.

Efter en heldag på odlingen och någon tusenlapp fattigare. Så kom jag hem med en hel drös av olika CBD eller Hampa produkter. Det var tvåler kropp och själ, oljor, lite rep som jag tänkte. Att jag skulle göra blomkrukor av och jag fick även med mig en planta att odla själv hemma.

Främst så brukar jag CBD i oljeform

Som jag lägger i mitt kaffe varje morgon. Men jag brukar även tvåler och titt som tätt åker jag till farmen. Och köper hampa rep och även säckar, som jag använder till att förvara vissa matprodukter, såsom potatis och lök.

Mina nära och kära var väldigt negativa till att jag började bruka CBD. Främst för att dom precis som jag i början, tror att det innehåller cannabis. Och att man blir hög på det. Men efter många lektioner med främst min familj och mina barn. Så har faktiskt några utav dom även börjat bruka CBD i alla olika former och slag.

CBD växt
CBD olja

Jag rekommenderar CBD till människor runt mig varje dag. Och jag tvekar aldrig på att dela med mig av mina egna produkter. Eftersom jag så ofta slösar pengar på CBD produkter från odlingen.